Login

Is het de eerste keer dat je dit jaar op deze site bent? Maak dan onderaan eerst een nieuw profiel aan.

Login Paswoord vergeten?

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Maak dan eerst een profiel aan


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Verder naar stap 2

Van een CD tot een 11.trail: acties over heel Vlaanderen

23 oktober 2016

Ook dit najaar bruist Vlaanderen weer van acties voor 11.11.11. En dat onze vrijwilligers creatief uit de hoek komen, staat vast. Een mini-greep uit deze honderden acties.

  • In Hasselt doneren 11 Hasseltse artiesten een lied. Die werden samengebracht op een uniek verzamelalbum dat door de 11-vrijwilligers verkocht zal worden aan de mooie prijs van 11 euro. Op 11 november wordt de CD officieel voorgesteld met een optreden van vier deelnemende bands.
     
  • In Roeselare liepen 1.111 sportievelingen de 11.trail, een uniek parcours dwars door tal van openbare en minder openbare gebouwen. Een echt succes voor deze allereerste editie.
     
  • Op de Grote Markt van Aalst hebben de winkelende Aalstenaars het Zuiden een toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg voorgeschreven. Met een schitterende oldtimer brandweerwagen/ambulance als decor kon het 'medisch personeel' van de Aalsterse 11.11.11-groep de voorbijgangers overtuigen van de Santé-campagne.
     
  • Over heel Vlaanderen worden meer dan 800 acties op touw gezet. Van deur-aan-deurverkoop, een quiz, een eetfestijn tot een comedy-avond, chocoladeverkoop en een muziekoptreden. Alles kan!

Registreer je actie

 

Blijf op de hoogte