Login

Is het de eerste keer dat je dit jaar op deze site bent? Maak dan onderaan eerst een nieuw profiel aan.

Login Paswoord vergeten?

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Maak dan eerst een profiel aan


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Verder naar stap 2

Secundair onderwijs

11.11.11 voert twee jaar lang campagne voor sociale bescherming voor iedereen. Dit jaar leggen we de focus op gezondheidszorg. We werkten een educatieve koffer uit waar je met jouw klas mee aan de slag kan.

Download hier de overzichtsfolder met het educatief aanbod voor het secundair onderwijs. 
 

Educatief materiaal

 
Eerste Hulp Bij Onderwijs-koffer

In onze koffer vind je een breed gamma aan educatief materiaal van verschillende organisaties over sociale bescherming: lesideeën, een gloednieuwe workshop, een inleefatelier, een heus bordspel en nog veel meer. En dat voor alle graden en onderwijsvormen.

meer informatie
 
 
Workshop 'StrijdWaardig'

De vernieuwde workshop 'StrijdWaardig' vertrekt vanuit wereldwijde verhalen van mensen in armoede en rijkdom. Door discussies, getuigenissen, filmmateriaal en spelmethodieken ontdekken leerlingen, samen met een gedreven begeleider van Studio Globo, de drempels en hefbomen om armoede te bestrijden. Welke rol speelt sociale bescherming hierin? Hoe realiseren we dat lokaal en globaal?

meer informatie
 
 
Actieplan

Hoe organiseer ik een actie voor gezondheidszorg voor iedereen? Handige tips en tricks voor een actie op jouw school.

meer informatie
 
 
Spel: Eén tegen allen

10 hindernissen brengen het recht op een goede gezondheidszorg in gevaar. De begeleider daagt de deelnemers uit om op korte tijd een aantal opdrachten over gezondheidszorg uit te voeren. Als alle opdrachten tot een goed einde zijn gebracht doet de begeleider een tegenprestatie.

meer informatie
 
Registreer je actie
 

Blijf op de hoogte