Login

Is het de eerste keer dat je dit jaar op deze site bent? Maak dan onderaan eerst een nieuw profiel aan.

Login Paswoord vergeten?

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Maak dan eerst een profiel aan


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Verder naar stap 2

Wat en waarom?

Suniran woont met zijn kinderen Sushant en Sharleen in Darjeeling, India. “Mijn vrouw Ruda overleed bij de geboorte van Sharleen”, vertelt hij. “Ze beviel thuis en kreeg een hevige bloeding. Wat er precies fout liep, weten we nog steeds niet.” Baby Sharleen kreeg een infectie aan haar darmpjes en had medische hulp nodig. Maar de operatie was veel te duur voor Suniran. Gelukkig kon zijn broer het geld voorschieten. Sharleen stelt het goed nu. De gezondheidswerker die het gezin nu begeleidt maakt zich sterk dat dit drama vermeden had kunnen worden.

SANTÉ!
OOK VOOR 1,3 MILJARD MENSEN ZONDER GEZONHEIDSZORG

Zo vanzelfsprekend "Santé!" voor ons klinkt, zo onbereikbaar is een goede gezondheid voor 1,3 miljard mensen. Zij hebben geen dokter, ziekenhuis of apotheker in de buurt. Laat staan dat ze die kunnen betalen. Dat is onrechtvaardig want gezondheidszorg is een mensenrecht. Iedereen verdient toch goede zorgen bij ziekte?

Twee jaar lang voert 11.11.11, samen met 19 organisaties, campagne voor sociale bescherming voor iedereen. Dit jaar schuiven we gezondheidszorg naar voren. Vorig jaar supporterden we met meer dan 40.000 mensen voor een goede sociale bescherming in het Zuiden. Lees alles over dit eerste campagnejaar op www.socialebescherming.be.

11.11.11 strijdt tegen armoede en onrechtvaardigheid. Ieder jaar voeren we campagne. Dat doen we samen met onze 20.000 vrijwilligers, 60 lidorganisaties en partners in het Zuiden.
 

CAMPAGNEDOSSIERS

 

Blijf op de hoogte