Login

Is het de eerste keer dat je dit jaar op deze site bent? Maak dan onderaan eerst een nieuw profiel aan.

Login Paswoord vergeten?

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Maak dan eerst een profiel aan


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Verder naar stap 2

Bazaar Mundial: de Derdewereldbeurs

Chocolade- en truffelverkoop

Over de actie

De werkgroep Essen en de Derde Wereld organiseert jaarlijks verschillende activiteiten om de Noord-Zuidproblematiek in de kijker te zetten. De Derdewereldbeurs is daar de bekendste van.

Essense ontwikkelingsorganisaties (of Vierdepijlers) krijgen  zo de kans om hun projecten in het Zuiden kenbaar te maken in Essen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Ze geven informatie over wat ze juist inhouden, wat de problematiek is in het specifieke land en hoe je ze kan ondersteunen. De organisatoren streven ernaar om alle Essense projecten samen te brengen tijdens het voorlaatste weekend van november.

Bazaar Mundial is een feest voor groot en klein: een (h)eerlijke bar met hapjes, kinderworkshops, multiculturele optredens, tweedehandsboeken t.v.v 11.11.11 en supertoffe cadeautjes tegen de feestdagen!

Meer info

Naast Bazaar Mundial, organiseert Essen en de Derde Wereld ook diverse infoavonden en steunt ze actief de 11.11.11-campagne.

zaterdag 19 november - zondag 20 november
Heuvelplein 23
2910 Essen

14u00

Contact

 

Stel uw vraag

Contacteer de organisator van dit event via onderstaand formulier

Verstuur
 

Stel uw vraag

Uw vraag werd doorgestuurd naar de organisator