Login

Is het de eerste keer dat je dit jaar op deze site bent? Maak dan onderaan eerst een nieuw profiel aan.

Login Paswoord vergeten?

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Maak dan eerst een profiel aan


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Verder naar stap 2

Groen en Spa Zemst organiseren een wandel- en fietstocht langs de 3K-route van Zemst ten voordele van 11.11.11

Beweeg mee

Over de actie

Groen en Spa Zemst doen mee aan de beweeg-actie van 11.11.11 !

Op zondag 20 november 2016 organiseren wij een fiets- en wandeltocht langs de 3 K- route van Zemst : 6 verschillende routes langs Kerken, Kastelen en Kapellen. Ook landschappelijk hebben Zemst  en zijn deelgemeenten veel moois te bieden.  Alle routes starten  en eindigen op 1 centraal punt : de kerk van Weerde ( deelgemeente ). Elke fietsroute is gemiddeld 15 km, de wandeling is 7 km.  Voor de inschrijving, een kom zelf gemaakte soep, een ter plekke gebakken pannenkoek of een broodje met een (h)eerlijk Oxfamdrankje bij kunnen de deelnemers terecht in de zaal ' Ons Huis', vlakbij de kerk van Weerde. Ook de lokale groep van 11.11.11 zal aanwezig zijn met een verkoopstand, met info over de campagne en een mooie fototentoonstelling. Inschrijven kan tussen 10.30 u en 15.00 u.  Volwassenen betalen 5 euro, kinderen tot 12 jaar en groepen vanaf 20 personen 3 euro.  Wij bieden u graag 1 drankje gratis aan.   We sluiten af om 18.00 u.  

iedereen, groot en klein, jong en ouder, van harte welkom op ons evenement.  Geniet van de tocht en steun zo de campagne van 11.11.11

zondag 20 november
kostersvoetweg 2
1982 Weerde

10u30

Contact

 

Stel uw vraag

Contacteer de organisator van dit event via onderstaand formulier

Verstuur
 

Stel uw vraag

Uw vraag werd doorgestuurd naar de organisator